PVC roletne

PVC roletne

U našoj ponudi možete izabrati između standardnih i spoljnih roletni koje se mogu ugraditi na već montirane prozore bez obzira od kojeg su materijala (drvo, pvc materijal i alu). Unutrašnje roletne se ugraduju zajedno sa prozorom. Koriste se u situacijama gdje stari drveni prozori već posjeduju prostor za kutiju roletne ili prilikom izgradnje nove kuće treba predvidjeti prostor za kutiju da se ne bi smanjila visina prozora.
Roletne su najbolja zaštita od neželjenih pogleda, sunca i hladnoce.

U ponudi imamo lamele od aluminijuma i pvc u raznim bojama. Roletne možete podizati pomoću ručnog automata (gurtne) kurble i elektromotora sa prekidačem ili daljinskom komandom.

Sam prozor bez roletne je pola završenog posla. Svako ko želi da zaštiti svoju kuću od vremenskih nepogoda, provale ili bučnog komsiluka odlucice se za ugradnju roletni u sklopu prozora.
Roletne se izgradjuju od PVC kutije i vodilice sa aluminijumskim zastorom (lamelama) punjenim poliuretanskom izolacijom. Roletna posjeduju četkice koje omogućuju bolje dihtovanje i manju buku pri podizanju i spuštanju. Unutrašnji poklopac kutije omogućava brzo i jednostavno održavanje. Mogućnost ugradnje motora sa prekidačem ili daljinskom komandom.